5/12/08

Ante la crisis económica y energética, en solidaridad con l@s trabajador@s en lucha

Les persones de l'Assemblea d'Estudiants del campus de Tarongers de la Universitat de València volem solidaritzar-nos amb els i les treballadores en lluita a causa de l'anomenada crisi econòmica.
Pensem que les reformes laborals patides fins ara es troben profundament relacionades amb les reformes de l'ensenyament universitari. Es tracta en definitiva de l'aplanament de tota la societat als dictàmens de les grans empreses.
La vostra lluita, com la nostra, són parts d'un problema conjunt molt més complexe. Però els nostres aïllaments ens avocaran irremediablement a les nostres derrotes.És per això que ens acostem ací com recolzament de la vostra postura.
Un dels aspectes que volem destacar d'aquestes reformes és la mancança de debat i consulta amb els principals afectats i afectades; nosaltres. És un fet que ens han vingut imposades des de dalt i de manera més o menys solapadament. És aquest un costum tristament general dels mecanismes polítics actuals que, cínicament, anomenen democràcia.
I volem constatar que ens estem revoltant localment contra les agressions directes que patim, però ens interessa posar un horitzó molt més enllà d'aquests partxes que només aconsegueixen donar continuitat a un sistema insostenible.
Cal debatre què i com volem produir i què i com volem aprendre.

No hay comentarios: